Ingrediënten voor 2 personen:
– 100 gram quinoa (ongekookt gewicht)
– 200 gram kipfilet
– 150 gram broccoli
– 1 rode puntpaprika
– 130 gram courgette
– 200 ml kokosmelk
– 1 eetlepel (rijst)olie
– ½ theelepel paprikapoeder
– ½ theelepel kerriepoeder
– 1 theelepel kurkumapoeder
– 10 gram verse gember
– Peper en zout naar eigen smaak

Hoe maak je het?
– Kook de quinoa volgens de bereidingswijze op de verpakking
– Snijd de kipfilet in blokjes.
– Snijd de broccoli in roosjes en was ze.
– Was de puntpaprika en courgette en snijd in stukjes.
– Verwarm 1 eetlepel (rijst)olie in een koekenpan en doe de kipfiletblokjes in de pan.
– Kruid de kipfilet met paprikapoeder, kerriepoeder, geraspte gember, peper en zout.
– Bak de kipfilet tot dat het gaar is.
– Voeg de broccoli, paprika en courgette toe en bak 5 minuten mee.
– Voeg de kokosmelk en kurkuma toe en laat 10 minuten rustig koken.
– Voeg eventueel naar eigen smaak peper en zout toe.

Eet smakelijk!