Intakegesprek
Tijdens het eerste consultgesprek maken we kennis met elkaar. We bespreken uw klachten, uw wensen en behoeften, uw doel en uw huidige voedingspatroon. Vervolgens wordt de invloed van voeding in uw situatie besproken en wordt het behandelplan opgesteld. Na het intakegesprek kan u meteen starten met het behandelplan. Tijdens het consult of binnen drie werkdagen na afloop van het consult, ontvangt u schriftelijk uw persoonlijke voedingsadvies. Het intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten. Indien u bent doorverwezen door een (huis)arts, wil ik u vragen om de verwijsbrief mee te nemen. Neem daarnaast uw verzekeringspasje mee naar het eerste consult.

Het intakegesprek kan een eenmalige afspraak zijn of u kunt ervoor kiezen om een vervolgafspraak te maken.

Vervolgconsult
Een aantal weken na het intakegesprek (tijdsbestek is persoonlijk) volgt een vervolgconsult van 20-30 minuten. We bespreken het verloop van de afgelopen weken en de volgende stappen die we gaan maken. Het aantal vervolgconsulten zal per persoon variëren.

Telefonisch contact/ huisbezoek
Telefonisch vervolgcontact is mogelijk. Geef dit gerust aan tijdens het intakegesprek.

Huisbezoeken zijn mogelijk in regio Midden-Delfland en het Westland. Neem geheel vrijblijvend contact op, dan kunnen we de mogelijkheden met elkaar bespreken.

Rapportage
Indien u bent doorverwezen, dan zal ik de desbetreffende (huis)arts informeren over de behandeling middels een rapportage. Bent u via Directe Toegankelijkheid Diëtetiek bij SiUSmile Diëtistenpraktijk in behandeling, dan wordt alleen na uw toestemming een rapportage naar de (huis)arts gestuurd.