Intakegesprek

Tijdens het eerste consultgesprek maken we kennis met elkaar. We bespreken je klachten, je wensen en behoeften, je doel en je huidige voedingspatroon. Vervolgens wordt de invloed van voeding in jouw situatie besproken en wordt het behandelplan opgesteld. Na het intakegesprek kan je meteen starten met het behandelplan. Tijdens het consult of binnen drie werkdagen na afloop van het consult, ontvang je schriftelijk je persoonlijke voedingsadvies.
Het intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten. Indien je bent doorverwezen door een (huis)arts, wil ik je vragen om de verwijsbrief mee te nemen. Neem daarnaast je verzekeringspasje mee naar het eerste consult.

Het intakegesprek kan een eenmalige afspraak zijn of je kunt ervoor kiezen om een vervolgafspraak te maken.

Vervolgconsult

Een aantal weken na het intakegesprek (tijdsbestek in overleg) volgt een vervolgconsult van 20-30 minuten. We bespreken het verloop van de afgelopen weken en de volgende stappen die we gaan maken. Het aantal vervolgconsulten zal per persoon variëren.

Telefonisch contact/huisbezoek

Telefonisch vervolgcontact is mogelijk. Geef dit gerust aan tijdens het intakegesprek. Huisbezoeken zijn mogelijk in regio Midden-Delfland en het Westland. Neem geheel vrijblijvend contact op, dan kunnen we de mogelijkheden met elkaar bespreken.

Rapportage

Indien je bent doorverwezen, dan zal ik de desbetreffende (huis)arts informeren over de behandeling middels een rapportage. Ben je via Directe Toegankelijkheid Diëtetiek bij SiUSmile Diëtistenpraktijk in behandeling, dan wordt alleen na jouw toestemming een rapportage naar de (huis)arts gestuurd.

                                                    Heb je vragen over de werkwijze?

error: Content is protected !!