Ingrediënten voor 2 personen:
– 125 gram glutenvrije spaghetti (ongekookt gewicht)
– 50 gram feta
– 1 rode paprika
– ½ courgette (150 gram)
– ½ aubergine (140 gram)
– 2 bosuien (alleen het groene gedeelte)
– 1 eetlepel olie (ik gebruik rijstolie)
– 1 eetlepel Italiaanse kruiden
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– 1 theelepel basilicum
– Eventueel peper en zout naar eigen smaak
Bereidingswijze:
– Kook de glutenvrije pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
– Was de groenten en snijd in stukken
– Verwarm 1 eetlepel (rijst-)olie in een koekenpan en voeg de groenten toe
– Wok de groenten in ongeveer 5 minuten gaar
– Voeg de feta en kruiden toe en roer door elkaar
– Serveer de glutenvrije pasta met aubergine/feta saus.
Eet smakelijk!