Ingrediënten voor 2 personen:
– 6 tacoschelpen
– 200 gram rundergehakt
– 3 wortels
– ¼ courgette (ongeveer 100 gram)
– ½ broccoli (ongeveer 135 gram broccoli roosjes)
– 100 gram taugé
– 130 gram sperziebonen
– 2 tomaten
– 45 gram strooikaas
– 1 eetlepel (rijst-)olie
– 1 eetlepel sojasaus
– 1 theelepel cayennepeper
– 1 theelepel komijnzaad
– 1 theelepel gemberpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel basilicum
– 50 ml water

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 180 graden
– Was de groenten en snijd in stukken
– Verwarm 1 eetlepel (rijst-)olie in een koekenpan en rul het gehakt gaar
– Voeg vervolgens de groenten toe en wok het geheel ongeveer 5 minuten
– Voeg daarna de kruiden en het water toe en roer door elkaar
– Zet de tacoschelpen overeind in een ovenschaal
– Vul de tacoschelpen met het gehakt-/groenten mengsel en strooi de kaas over de tacoschelpen
– Zet de ovenschaal gedurende 10-15 minuten in de oven, tot dat de kaas gesmolten is

Eet smakelijk!