Ingrediënten voor 2 personen:
– 80 gram volkoren pasta (ongekookt gewicht)
– 1 kipfilet (circa 150 gram)
– 1 paprika
– ½ broccoli
– 125 gram champignons
– 200 ml crème fraîche
– 1 teentje knoflook
– 2 eetlepels olie (ik gebruik rijstolie)
– 2 eetlepels sojasaus
– 2 theelepels basilicum kruiden
– 2 theelepels tijm
– 1 theelepel gemalen komijnzaad
– 2 theelepels Italiaanse kruiden

Hoe maak je het? Bereidingstijd: 30 minuten
– Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
– Pel en snipper de knoflook en snijd de kipfilet in blokjes
– Snijd de roosjes van de broccoli, was de roosjes en snijd ze in kleinere stukjes.
– Was de paprika en snijd in blokjes
– Borstel de champignons schoon en snijd in plakjes
– Verwarm twee eetlepels olie in een wokpan en voeg de kipfilet blokjes, knoflook en sojasaus toe.
– Als de kipfilet gaar is, kan je de groenten toevoegen.
– Laat de groenten tien minuten gaar stomen, door een deksel op de pan te zetten.
– Voeg de kruiden en crème fraîche toe en roer goed door.
– Laat de saus nog 10 minuten op laag vuur sudderen.
– Voeg de volkoren pasta toe en roer goed door elkaar.

Eet smakelijk!