Over mij

Mijn naam is Simone Langelaan, 27 jaar en opgegroeid in Schipluiden. Naast dat ik het ontzettend leuk vind om jou te begeleiden naar een gezondere/fittere versie van jezelf, geniet ik van gezelligheid met familie en vrienden. Ook van een wandeling of fietstocht in de natuur kan ik erg blij worden.

Na het afronden van de opleiding Voeding & Diëtetiek in 2016, ben ik gaan werken bij een zelfstandige diëtistenpraktijk. Met plezier heb ik cliënten met ondervoeding, overgewicht, COPD, darm- en nierproblemen,  Diabetes Mellitus en verhoogde cholesterol- en bloeddrukwaarden begeleid. Daarnaast ging ik in een gezondheidswinkel werken. Hier kwam ik  in contact met de werking van natuurvoeding op het lichaam en met het gebruik van supplementen.

In 2017 vond ik het tijd voor de volgende stap, het opzetten van mijn eigen praktijk SiUSmile. Wat wil je met ondernemende ouders als voorbeeld! Ik ging de uitdaging aan en met succes. Inmiddels heb ik al vele cliënten mogen begeleiden met diverse hulpvragen. Het is mijn missie om samen op zoek te gaan naar de juiste keuzes en balans om jouw gezondheid, vitaliteit en kwaliteit van leven te verbeteren. Je kunt van mij heldere, persoonlijke en professionele voedingsadviezen verwachten, die zich aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

SiUSmile Diëtistenpraktijk is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Daarnaast is SiUSmile Diëtistenpraktijk aangesloten bij FODMAP diëtist, www.fodmapdietist.nl. Kijk voor meer informatie over het FODMAP dieet op www.fodmapfoodies.nl.